Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5167187 www.bgdnes.bg

Гола за партийните другари

Скандал за източване на партийна каса принуди бивша миска да се снима дибидюс гола за корицата на популярно испанско списание.


43-годишната Кармен Лопес е екс Мис Севиля и минава за най-атрактивната дама в политическия живот в Мадрид. Наскоро тя е изключена от редиците на новата центристка испанска партия "Граждани" за харчене на партийни средства. Обвинението срещу нея е, че многобройните си самолетни билети за Чикаго плаща с парите от членския внос.
"Разкривам голата истина за мен. Най-хубавите години от живота си посветих на партийните дела, без да получа стотинка за това. Сега ме упрекват за глупости", казва бившата вече партийна ръководителка на най-проспериращата фракция на Иберийския полуостров. "Съпругът ми получи нова работа отвъд океана и трябваше да го последвам там. Информирах колегите си за това. Нямаха нищо против да работя от Чикаго и от време на време да идвам в Севиля. Явно с наближаването на парламентарните избори на 20 декември някой е решил да се отърве от мен с доноси. Предложих на лидера ни Алберт Ривера и заместниците му да изясним ситуацията чрез видеовръзка, която е безплатна, но ми бе отказано. С това не ми оставиха друг избор, освен да покажа "голата" истина за себе си по нетрадицонен начин", допълва Лопес.
Според социолози "Граждани" е с големи шансове да се нареди на трето място на вота след 10 дни, веднага след управляващата Народна партия и опозиционната Социалистическа работническа партия. Това на практика означава, че формиране на новия кабинет в Мадрид без съпартийци на Кармен Лопес е немислимо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама