Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5187842 www.bgdnes.bg

Моделката ражда от новия си любим.Чолата бесен, няма прошка

Ирена Милянкова е бременна!
След месеци на спекулации около бременността на хубавицата моделката най-сетне призна, че очаква петото си дете.


Бащата на бебето е новата половинка на Ирена - Никола, с когото тя живее под един покрив почти две години. Двамата съобщиха вчера щастливата новина в телевизионен ефир, за първи път показвайки се заедно пред камерите.
"В момента съм във второто тримесечие. Очакваме бебето през пролетта. Вълнувам се много и хормоните ми бушуват" - сподели Ирена, запазвайки пола на бебето в тайна.
Милянкова и новият й любим се запознали на интервю за работа, а в момента са бизнес партньори в брокерска агенция.

Реклама


Страстта между тях пламнала изведнъж и Ирена решила завинаги да зареже голямата си любов Росен Чолов-Чолата. Съденият за сводничество Чолов и моделката имат цели четирима наследници. Докрай Чолата не даваше свобода на любимата си, но в крайна сметка се примирил с мисълта, че всичко между него и Милянкова е приключило завинаги.
"С Росен се разделихме и успяхме да запазим нормални взаимоотношения. Преживях много около неговия арест, беше голям шок за семейството ни. В момента се разбираме добре, чуваме се, за да се уточним кога ще вижда децата" - разказва Ирена.
Въпреки че Милянкова твърди, че Росен е простил измяната й, близки до Чолата са категорични, че бизнесменът още е бесен. Той не можел да преглътне, че Ирена ще роди дете от чужд мъж, след като години наред го следваше като послушно пале.
Милянкова има вече четири деца от Чолата, а Никола две от бившата си съпруга. Бебето, което чакат, ще е седмият наследник в дома им.


"Не се притесняваме, че това са седем деца. Щяхме да се тревожим, ако имаме само едно, а чакаме шест" - пошегува се любимият на Милянкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама