Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5189311 www.bgdnes.bg

Брад Пит поиска развод от Анджелина

Политик от Босна е новата тръпка на Джоли

Развод ми дай, защото ми изневеряваш. С тези думи Брад Пит поиска официална раздяла с холивудската сексикона Анджелина Джоли.
Шокиращата новина за феновете на известното семейство актьори съобщи американският таблоид "Нешънъл Енкауйър". Според популярното отвъд океана списание документите за развода са внесени в съда на 5 декември от 52-годишния разбивач на женски сърца. В началото на следващата година се очаква журналистите да публикуват и официално потвърждение на писанията си, които засега не са отречени от Пит и Джоли.


В мотивите за решението си звездата от "Гадни копилета" посочва пред магистратите изневяра на нежната си половинка. За по-убедително Брад изтъква, че разполага със солидни доказателства за извънбрачната връзка на благоверната си с друг мъж. Когато адвокатите му задвижват процедурата в началото на този месец, Пит се отправя за Камбоджа, за да съобщи лично на Анджи за раздялата им.
"Точно ти ли ще ми говориш за изневери? Знам за твои интимни отношения поне с една жена и двама мъже, докато бяхме в брак. Нямам доказателства за кръшкането ти, но го разбрах от проверен източник", заявява 40-годишната Джоли на съпруга си, с когото са заедно от 2005 г. Бисексуалната ориентация на блондина често е обект на клюки в Холивуд, като през годините даже се заговори, че има вземане-даване с известен порноактьор.

Реклама


Окончателният разрив в отношенията между двамата настъпва в началото на годината, по време на снимките на съвместния им филм "До морето". Лентата разказва историята на двойка, която отива на почивка във Франция, за да спаси брака си. Нискобюджетната продукция с режисьор Джоли събира за пръв път заедно на площадката съпрузите след култовия "Мистър и мисис Смит" през 2005 г.
"Филмът не е автобиографичен", каза тогава Анджелина. Хора от снимачната площадка обаче изтъкват, че първоначалната идея е била именно такава, но по време на снимките Пит и Джоли почти се хващат за гушите и едвам успяват да изкарат до края заедно. Причината за ежедневните скандали става доклад на частни агенти, наети от Брад да следят жена му по целия свят. В него ясно и точно е посочено, че съпругата му кръшка с босненския държавник Бакир Изетбегович. Роденият през 1956 г. в Сараево политик е син на легендарния пръв президент на Босна Алия Изетбегович. Архитектът по образование е член на колективното председателство на Босна като представител на мюсюлманската общност.


В свое интервю в началото на юли Джоли не опроверга новината, че се разделя с Брад, а вместо това заяви, че има нов мъж до себе си, по когото е загубила ума си. "Сърцето ми е спечелено от един държавник, който на външен вид напомня на съпруга ми, дори изглежда много по-добре от него", недвусмислено отговаря звездата от "Томб Райдър". Тя се запознава с новото си завоевание през 2011 г., когато в Босна снима първия си игрален филм "В страната на кръвта и меда". Впечатлен от красотата на актрисата, Бекир впряга всичките си връзки, за да й осигури уют по време на работа, а и за да може да прекарва повече време с нея.


"Нещата с Брад са в пълен разпад и няма смисъл да продължаваме заедно напред. Остава да се разберем как ще разделим състоянието си и кой ще попечителства шестте ни деца", споделя Джоли пред близка приятелка. Тя била наясно, че голяма част от общото им богатство, възлизащо на 440 млн. долара, ще отиде у Пит заради клауза в предбрачния договор. В нея черно на бяло е записано, чe пpи изнeвяpa, cтaнaлa пpичинa зa paзвoдa, винoвнaтa cтpaнa получава много по-малко от имуществото. B cлyчaя Aнджи e измeнилa нa cвoя мъж, кaтo Бpaд имa дoкaзaтeлcтвa зa тoвa, кoитo ce изpaзявaт в любoвни пиcмa и cвидeтeли.


"Не й пука за парите. За нея най-важно е съдът да остави шестте им деца под нeйнo пoпeчитeлcтвo", допълва познатата на Джоли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама