Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5198724 www.bgdnes.bg

Голи мадами спасяват псета от клане и изяждане

Гола моделка брани с пищните си форми кучета, за да не бъдат сготвени за Нова година.


"Измъчват горките кучета, след това ги варят живи, защото хората вярват, че ако едно животно умира от болка, месото ще бъде с по-добър вкус. Що за изверги са това? Тези хора нямат никаква съвест", коментира възмутената Роузи Джоунс.

Реклама


Красавицата наскоро разбира, че в някои азиатски страни наблягат основно на кучешко месо. Сексдивата остава абсолютно шокирана, когато майка й разказва за публикация в социалните мрежи, която разказва как около Нова година умират стотици кучета, за да станат основно ястие в менюто. 25-годишната разголена красавица събира свои едрогърди колежки за благотворителна фотосесия. Каузата разсъблича млади моделки за календар. Роузи се надява с инициативата да спре изяждането на домашни любимци. Няколко осиновени кучета имат късмета да се снимат за календара.


"Щастието се усмихна два пъти на тези псета. Първия път, когато ги осиновяват, а втория... е, всеки мечтае да се снима с голи мацки около себе си", шеговито коментира един от фотографите.
Роузи разказва, че когато казва на приятелките си за безпощадните изтезания над животните, всички са крайно възмутени. Нито една от тях няма представа, че в Тайланд обичат кучешко месо.


"Това е сериозен проблем не само в Тайланд, но и в други азиатски страни. Трябва да направим нещо и да спасим беззащитните кученца", разказва през сълзи природозащитничката.


Цицорестата мадама е наясно, че голотата се продава добре. Именно затова Роузи решава да направи това, което може най-добре - да се съблече. Очаква се календарът да се продава като топъл хляб, а набраните средства да помогнат за спасяването на стотици кучета от изяждане.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама