Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5199016 www.bgdnes.bg

Христо 100-те манекенкислага рога на приятел, оставя на сухо футболния рефер Антон Генов

Манекенката Стела Радославова сменя юргана

Бизнесменът Христо Сираков открадна гаджето на един от добрите си приятели - футболния рефер Антон Генов, научи "България Днес" от отлично осведомен източник, хванал в крачка изневярата на силиконовата мома. Според запознати палавата девойка излизала от дома на Сираков по ранна доба, като едва ли е дошла там, за да му помогне да сложи трапезата или изчисти къщата си.

Манекенката Стела Радославова от години е половинка на вече непрактикуващия съдия Антон Генов и често му слагала рога, без той да се усети, споделят запознати с нравите на гаджето на съдията.
"Откакто е с Тони, тя не спира да го използва. Ставали сме свидетели на нещата, които прави не само той за нея, но и други мъже, но сме си мълчали, за да не го нараняваме. За съжаление дори неведнъж сме се карали по мъжки заради нея, но така и не му увря мозъкът", категорични са аверите на един от авторитетните БГ съдии. Според тях след пенсионирането си, когато навърши 45 години, съдия Генов продължил да практикува с дипломата си на ветеринарен лекар.

Тази му професия обаче била неприемлива за палавата манекенка, която се дразнела, че гаджето й не може да й осигурява все по-нарастващите финансови прищявки. "Заслужавам бизнесмен, а не доктор на кучета", жалвала се Радославова пред приятелките си. Все пак за добро или зло, пръв да поплаче на рамото й се появил Христо Сираков, който е душеприказчик на всяка по-засукана дама. От дума на дума двамата се увлекли и като нищо може да са новата светска двойка на 2016 година, пророкуват общите им приятели.

Анета ПЕЛЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама