Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5202999 www.bgdnes.bg

Борба за Мис Плеймейт. Секси танцьорката Капчикова е спрягана за победителка в конкурса

Отдъхнете си, мъже! Нова плеймейтка ще има!

Ожесточената борба за най-желаната корона сред родните силиконки вече започна.
Само след броени седмици ще се проведе конкурсът "Мис Плеймейт 2015", който ще избере следващата Николета Лозанова.
Тази година конкуренцията е огромна. Всяка една от претендентките е тунингована и настървена да завладее медийните среди.


В сблъсъка за така жадувания приз ще застанат участничката в конкурса "Мис София" и гаджето на рапъра Криско - танцьорката Ася Капчикова.
Секси блондинката предизвика истински фурор с решението си да се яви на конкурса. Ася нашумя покрай връзката си с изпълнителя на „свалената шапка“, с когото дели постелята си от няколко месеца насам. Въпреки че и двамата мълчат за подробности около връзката си, мълвата носи, че Криско и Капчикова са лудо влюбени и дори се замислят скоро да заживеят под един покрив.
Из светските среди вече се шушука под сурдинка, че победителката в конкурса вече е ясна и че именно гаджето на рапъра ще е следващата носителка на титлата "Мис Плеймейт".
Дни преди Коледа станаха известни имената на всичките 12 кандидатки за най-сексапилна мадама в държавата. В списъка се отличават участничка в конкурса "Мис София", млада студентка, както и няколко бивши претендентки за короната.
В момента е активно гласуването за фаворитката на публиката, която ще бъде наградена специално на самия конкурс, който е планиран за началото на януари. Експертно жури ще оценява качествата на момичетата след различни дефилета и в различни кост

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама