Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5226658 www.bgdnes.bg

Хиляди коментират на кирилица Никол Шерцингер във фейсбук

Българско нашествие в официалната фейсбук страница на новата приятелка на Григор Димитров - Никол Шерцингер, след като тя публикува своя снимка от леглото и написа закачлив коментар за прекарването си в събота вечерта.

“Аз не мога да си представя по-добра среща, отколкото с този приятел. Вечеря и филм. Аз и Теди”, написа Шерцингер над кадър, на който се вижда, че е под бели завивка, а до нея е малко плюшено мече.

Реклама

Този статус на американската изпълнителка събра над 100 000 харесвания и близо 2000 коментара на кирилица. Някои от тях са нецензурни, други изразяват възхищение към Димитров, има и злобни, но повечето са шеговити. “Аз съм Българин и дойдох само за да видя просташките коментари на други Българи!”, написа потребител с никнейм Иван Еневски. Коментарите на кирилица имат хиляди харесания.

Преди дни папараци заснеха как 24-годишния тенисист целува певицата, която е с 13 г. по-голяма от него, до кортовете в австралийския град Бризбейн. Това потвърди слуховете от лятото, че двамата имат връзка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама