Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5232497 www.bgdnes.bg

Нова мания с грозни колажи побърква младото поколение

Човекоподобни делфини, хора с човки и клюнове, хуманоидни прасета и бебета с тяло на възрастни нахлуват със съкрушителна сила в дигиталния свят.


Образи на кон с глава на красива мацка, на човека тиква и мъжът куче са само част от най-покъртителните снимки в мрежата вследствие на новата мода. Забавните фотоси са изработени с последния писък в мрежата - Face Swap.

Реклама


Приложението за мобилни устройства е еволюция по отношение на фотошопа, като позволява даже и на лаици да обработват дигитални образи. Единствено необходимо за целта е добро желание и голямо въображение. Софтуерът заменя глави на две фигури, хора или животни. Така с лекота всеки върху тялото си може да сложи глава на маймуна, лъв, жираф или мечка. Размяната е възможна и с предмети.


"Младите обичат да експериментират и залагат на странните прехвърляния на физиономията си върху животни и статути. Родителите най-много залагат на снимките с децата си и умират от кеф да поставят малката им главичка върху широките си плещи", коментира британският таблоид "Дейли мейл". Манията е повсеместна и е следващият етап от електронната революция в социалните мрежи за споделяне на снимки, допълва жълтото издание.

Съвсем разбираемо знаменитостите  бързо се превърнаха в обект на тази мания:

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама