Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5234436 www.bgdnes.bg

Пенисът ми не е прахосмукачка. Барманът Люис Флинт иска да изтрие позора в гащите си

Жените вече бягат от мен, щом видят, че електроуредът е включен в задника ми

Мацката се изплаши, като ме видя гол, хвана я страх от прахосмукачката ми.
Така Люис Флинт обяснява защо иска да заличи идиотската татуировка на прхосмукачка, която краси пениса му. 21-годишният великобританец кара тежък пубертет. В резултат на алкохолна вечер с приятели Люис се озовава пиян в тату студио. На сутринта се събужда с тежък махмурлук и ексцентрична татуировка, която обхваща целия му пенис. Рисунката е на известната на Острова марка „Хенри Прахосмукачката“. Закачливият поглед на уреда дебне над гащите на Люис Флинт, а щепселът й е включен с дълъг кабел в задника на момчето. Доскоро той има сериозен успех с гаджетата благодарение на интересния си боди арт.


"Малкият Хенри ми помогна доста да попълня тефтера с креватни бройки", смее се Люис. "Но вече не е така, искам да я махна."
След като през последните 5 години младежът прахосмуче успешно редица пищни девойки, Люис среща подходящата. Най-дългоочакваната вечер в живота на татуирания барман настъпва, но той е неподготвен, не е казал на мацката си за идиоткия уред, който стърчи от патката му. При вида й момичето веднага побягва и повече не иска и да чуе за "Прахосмукачката Хенри" и притежателя й Люис. Това е повратен момент в живота на момчето и той взима решение да се подложи на болезнено и скъпо лазерно премахване.
"Болката от татуирането е нищо за сметка на премахването. Ще търпя, защото трябва да изтрия тази тинейджърска идиотщина от себе си", казва барманчето, преди да влезе на първата си процедура.


Майката на Люис Флинт е ужасена, когато синът й се прибира на 16 г. с отвратителната картинка на пишока. Във Великобритания непълнолетните нямат право да се подлагат на такива интервенции. В резултат на шокиращата новина за прахосмукачката, обграждаща мъжкото му достойнство, пуберът отнася солено наказание от родителите си. Дълго време Люис няма право да излиза, нито да ползва каквито и да било средства за комуникация с приятелите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама