Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5249823 www.bgdnes.bg

Докажи, че си истинска жена! Мацки се снимат как стискат предмети с гърдите си

Нова интернет мания тресе света. Модата тръгва от Азия и се разпространява сред младите момичета.

Целта е всяка мацка да се снима как държи под гърдите си някакъв предмет. Предизвикателството се казва "Докажи, че си истинска жена!".

Реклама


Странната тенденция предизвика възторг в потребителите на социалните мрежи. Разголени снимки на китайки, които поставят под гърдите си най-често химикалки, за да докажат големината на сутиена си, зарибяват все повече цицорести мадами.
"Много е лесно! Вдигаш си фланелката и слагаш на голо под гърдата си някакъв предмет. Целта е да го задържиш малко време" - разказва една от почитателките на иновативния начин за увеличаване на бюста.
Стотици пищни девойки се включват в надпреварата. Повечето поставят под гърдите си моливи, писалки или четки за гримиране, но има и такива, които успяват да задържат отдолу дори туба крем за ръце.


"Тъпото е, че се включват и много силиконки, което не е честно спрямо генетично надарените като мен", ядосва се китайка, която изостава в класациите заради фалшиви цици.
Някои от вманиачените мацки наричат предизвикателството "Докажи, че си истинска жена", с което се опитват да наложат участие само на жени с естествени гърди. В китайската социална мрежа Уейбо мъжете най-често търсят именно последната интернет мания.
"Предпочитам да гледам тези снимки, отколкото коя как се гримира. Аман от маниите на жените да приличат на холивудските звезди. Ето нещо по-натурално. Предизвиквам всяка мацка да сложи предмет под гърдите си, а аз лично мога да я снимам", коментира потребител на социалната мрежа.


Завистливи и злобни противнички на онлайн голотиите твърдят, че в интернет не може да бъде намерено нищо повече от еднотипни пуберски изпълнения.
"Съсипват социалните мрежи с тези простотии. В следващия етап сигурно мъжете ще отмъстят и ще си обличат шантави дрешки на членовете си. Омръзна ми да гледам порнографски снимки на тийнейджърки, които си избиват комплексите в интернет пространството", възмущава се противничка на разсъбличането в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама