Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5250499 www.bgdnes.bg

Манекенката има нов мъж

Страстта между манекенката Снежина Вълкова и Евелин Банев-Брендо приключи окончателно. Една от първите моделки със силикон у нас се показа с нов мъж до себе си. Вълкова все още крие кой е той. За да го запази в анонимност, тя показа и само част от лицето му. Близки до брюнетката издават, че новото й гадже също е доста богат българин, макар да не може да се мери с имането на Брендо.


Банев и Снежина изживяха кратка, но бурна любовна връзка преди години. След като бяха разкрити в столичен клуб да се целуват, Снежина бе прокудена от България. Соченият за кокаинов крал й забрани да се подвизава на родна земя. Тя прекрати манекенската си кариера и отлетя за САЩ. Причината за изгонването й беше гневът на жената на Банев - Моника Добринова.


Снежина се скри и не се е появявала на публични места от години. Преди време тайно се завърна у нас. Причината да се задържи е именно новото й гадже. Двамата са много влюбени, издават близките й. Той обещал на Снежина, че няма да има проблеми със семейството на Брендо. Приятелки на манекенката издават, че новият й мъж е доста по-различен от предните й гаджета. Вълкова винаги си е падала по лоши момчета. Преди Брендо излизаше със сина на убития Стоил Славов - Жоро Главата. Любопитна подробност е, че Снежина е делила не един, а двама мъже с друга силиконка - Николета Лозанова. Именно Снежина е първата жена в живота на Валери Божинов. Преди да залюби футболиста, Ни Ло пък си лягаше именно с главата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама