Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5255954 www.bgdnes.bg

Черни космаци завладяват света. Момичета приличат на маймуни

 

Черни и твърди косми завладяват женските крака.


Феминистка организация предизвика всички свои активистки да отгледат космите на краката си и не само тях. Независимите жени смятат гладко бръснатите крайници за показател на слабост. Твърдят, че се чувстват най-могъщи, когато настръхнат.
"Колкото по-малко косми имаш, толкова по-податлива си на мъжкото влияние", агитира една от най-окосмените последователки на идеята.


"Хвърлете самобръсначките, епилаторите и всички тези уреди за изтезания, с които досега сте се мъчили. Край на премахването на космите и начало на свободния живот!", допълва активистката.

Реклама


Благодарение на социалните мрежи "Клубът на косматите женски крака", както те самите се наричат, има възможност да декларира позициите си. Движението стремглаво набира популярност и последователки, които без капка срам показват своите разголени, космати крака и мишници. Някои от жените до такава степен се вманиачават по идеята да демонстрират надмощие, че дори снимат и пускат в мрежата интимните си косми.


"Не ги разбирам тези женки, какво толкова, като предпочитаме да галим нежна кожа, вместо маймунска козина?! Прекаляват, но аз съм сигурен, че всички, които участват, са или стари моми, или лесбийки! Кой ще ги вземе такива?!", категоричен е млад мъж, шокиран от вида на бруталните снимки.
Под всеки публикуван кадър има послание от косматката към последователките на идеята. Едно от момичетата пише, че се чувства изключително доволна от факта, че не се срамува повече от натуралното си окосмяване.


"Сега се чувствам много по-женствена от всякога. И ако ме питате дали нося къси поли... О, да, определено го правя и съм много секси", споделя вълнясалата жена.
Разбира се, снимките на дългите и черни косми по краката е трудно да бъдат различени дали са на мъж или на жена. Именно такава е и целта на приличащите на Чубака момичета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама