Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5260527 www.bgdnes.bg

Версаче събува гащите на Рита Ора. Без бикини на червения килим

Красивата певица събира погледите на модно дефиле в Париж

Без бикини и сутиен се появи на червения килим в Париж британската певица от косовски произход Рита Ора.
25-годишната изпълнителка на хита Hot Right Now кацна на котюр шоуто на „Версаче“ за колекцията пролет/лято 2016 г. в силно изрязана къса оранжева рокля, но без бельо. На слизане от луксозния автомобил на бодигарда си тя е изтупана в елегантно червено вълнено манто и само загатва за това, какво се крие под него. Когато влиза в залата и застава пред папараците, Рита разкрива всичките си прелести.


Една от най-красивите певици на съвремието, която обича да се появява на светски събития облечена в предизвикателни тоалети, и този път оставя без ума и дума всичките присъстващи. Провокативната рокля е съчетана с оранжев клъч, също дело на „Версаче“, и елегантни отворени сандали в пастелен оранж. Малко по-късно на сцената се оказва, че италианската модна къща лансира скандалната дреха чрез модела си Джоан Смолс.


Освен Ора ревюто изобилства от от звездни величия в съвременния моден свят като Ирина Шейк, Лара Стоун, Джиджи Хадид и Роузи Хънингтън-Уайтли, но певицата засенчва всичките. Родената в Прищина красавица също се подвизава като модел и наскоро Мадона и дъщеря й Лурдес избират Ора за новото лице на марката им за дрехи и аксесоари Material Girl. Изпълнителката, която от доста време движи без гадже, е и лице на колекцията DKNY Resort 2014 collection. Певицата създава и собствена колекция лакове и червила за британската марка гримове Rimmel.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама