Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5265623 www.bgdnes.bg

Джизъса на колене пред любимата, тя си го прибра с ултиматум

С подвита опашка е измолил прошка Благо Джизъса от любимата си Есмер, разбра "България Днес". Шавливият футболист е плакат по телефона на половинката си, молейки за прошка.
Докато беше в България, натирен от жена си, Благой е звънял многократно на половинката си, но тя не му е вдигала. Футболистът е засипал жена си с есемеси и съобщения през интернет, молейки я да му прости или поне да си вдигне телефона.
Накрая Есмер е кандисала да се чуе с благоверния си, двамата са говорили около половин час, като в началото рускинята се държала много студено. Благой се скъсал да й се извинява и накрая дори се разплакал, обяснявайки колко я обича. Тогава сърцето на Есмер не издържало, нейните сълзи също потекли и тя се съгласила да приеме обратно Благой.


Рускинята е направила това в името на бъдещото им дете, разкриват техни близки. Тя е поставила на футболиста твърд ултиматум - ако още веднъж го хване да си комуникира с чужди жени, го напуска завинаги.
Че двамата очевидно са се сдобрили, вече е съвсем ясно. Есмер беше махнала всички снимки с Благой от профилите си в социалната мрежа, но вчета силиконката отново се е обяснила в любов на съпруга си.
"Мразя, че те обичам толкова!" - написа Есмер под обща снимка на нея и Благой, слагайки край на спекулациите, че любовната им приказка е безвъзвратно приключила.
Според слуховете двамата са се скарали, след като Благо е кръшнал на засуканата рускиня. Джизъса е всеизвестен със слабите си ангели и зад гърба си има не една или две драматични раздели именно заради неконтролируемите си влечения към чужди жени. Най-куриозният пример в любовния му живот е бившата му половинка - гимнастичката Христина Витанова, от която футболистът има син и дъщеря. Хриси преживя безброй унижения, след като няколко пъти бе зарязвана от Благо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама