Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5271303 www.bgdnes.bg

Мераклия за млада женска плът се жени за девети път. Пенсионер разби рекорд по сватби

Ненаситен британец си пада по азиатки

Най-женещият се мъж във Великобритания е направил девето предложение за брак, въпреки че все още е женен за съпруга номер осем.
67-годишният Рон Шепард иска да сключи брак с филипинката Кристел Маркес. Тя работи в колцентър и е 40 г. по-млада от него. Двойката се среща за първи път преди повече от десетилетие, когато Кристел е 15 или 16, а той е женен за Уан - съпруга номер седем. По това време те живеят в Тайланд.


Днешната съпруга на Рон - Венг (на 36 години), която е осма подред, го гони след след 11 г. брак заради лудориите му по време на скорошно пътуване до Далечния изток. Пенсионираният аниматор споделя леглото си с масажистка на 27 г. по време на почивка във Филипините, заради което Венг иска развод.

Реклама


Бащата на осем деца е предложил брак на Кристел в навечерието на Нова година. Той възнамерява да осинови седемгодишния й син. Рон, който все още споделя една къща с Венг в Самърсът, смята, че разводът му ще приключи през май и ще вдига нова сватба през септември. Мераклията за млада женска плът прекарва 44 от последните 47 години от живота си в брак, като най-дългият му съюз е продължил 13 г., а най-късият - само 10 месеца.


Той се жени за Венг на остров Уайт през ноември 2004 г., а миналата година те празнуват своята десета годишнина от сватбата. Рон признава, че преди девет месеца започва да изпраща съобщения на други жени чрез сайт за запознанства, но заявява, че "не е знаел какво прави" поради медикаментите за паркинсон, които пие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама