Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5273813 www.bgdnes.bg

Здравословната колекция на Ядки дани

Кога създадохме марка “Ядки дани”?

Фирмата ни е основана през 2000г. Още в началото инвестирахме в модерни и съвременни начини за обработка и пакетиране на ядки. През 2012г. открихме нова фабрика, съобразена с всички стандарти и изисквания за хранителната промишленост. Помещението е оборудвано с високотехнологични машини и поточни линии, които позволяват най-добрата подготовка на специално селектираните продукти. Създадохме и собствена дистрибуторска мрежа за цялата страна. Правилната реклама и маркетинг също подпомогнаха да развием своите потенциали. Логото ни стои на повечето витрини на търговските магазини, а на щандовете продуктите ни са на челно място.

Какво движи нашата дейност?

Идеята ни е да създадем продукти отговарящи на всички добри критерии – вкус, качество, цена. Грижим се да запазим най-ценните качества на ядките като обработваме суровината предимно чрез печене. Съдържанието им на белтъчини, витамин и минерални вещества като цинк, селен, магнезий, калций и желязо ги прави благотворни за здравето и носи полза на целия организъм.

Реклама

Какво означава “С НОВ сладък вкус”?

В последните години хората променят отношението си към храненето. Технолозите на фирмата включват нови рецепти в колекцията, които да задоволят най-капризните вкусове. Своевременно разширяваме асортимента и разработваме иновативни продукти за пазара. Вече имаме и артикули ориентирани към любителите на сладкия вкус. В съчетание със семена от чия, годжи бери, амарант, киноа и сушени плодове е най-новата ни здравословна линия. Мюсли бар и сладките блокчета от пресовани семена са съобразени с вкусовете на съвременните хора.

До този момент имаме над 40 артикула, които могат да се намерят както в малките магазини, така и в някои от по-големите вериги в страната.

Д. Фотев – управител на Ядки Дани

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама