Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5276080 www.bgdnes.bg

Синди Крауфорд се пенсионира

След три десетилетия в бизнеса и дни преди на навърши 50 години Синди Крауфорд заяви, че обмисля своето оттегляне. Едно от най-популярните лица през 90-те изненада с признанието си по време на интервю за Rhapsody Magazine.

"Приключих. Работила съм с едни от най-известните фотографи. От какво се нуждая повече?", казва Синди, добавяйки, че вече се е изморила от напрегнатия си начин на живот.

Реклама

Новината е шок за мнозина, особено след участието й в рекламната кампания на Balmain заедно с Наоми Кембъл и Клаудия Шифър.

Синди е решила да изостави високите токчета, за да направи път на новото поколение модели, част от което е и 14-годишната й дъщеря Кая

"Момичетата днес се снимат за социалните мрежи сами или карат приятелите им да го правят. По някакъв начин всички момичета днес са модели. Те не зависят от виждането на някой фотограф, а имат пряка връзка с феновете си."

Въпреки че слага точка на бляскава си модна кариера, Cindy предава щафетата на своята 14-годишна дъщеря Kaia, която с много амбиция тръгва по стъпките на майка си. На 13 години Kaia Gerber подписва първия си договор при IMG Models. Агенцията за набиране на манекенки съобщи новината на страницата си в Инстаграм, като публикува и нейна снимка с текст: "Добре дошла в семейството". Очевидно се очертава една обещаваща кариера за младото момиче, което вече излезе и в сп. "Vogue Italia".

Преди четири години Kaia Gerber дебютира като манекенка дефилирайки с детската колекция на Версаче за пролет - лято 2012.

Реклама
Реклама
Реклама