Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5317042 www.bgdnes.bg

Мел Би заголи дупе. Бившата спайска вилнее на Карибите (Снимки)

Звездата показва супер за годините си тяло

40-годишната Мелани Браун, по-известна като Мел Би от разпадналата се женска група "Спайс гърлс", се отдаде на щура ваканция заедно със съпруга си Стивън Белафонте. Двамата са на Карибските острови и се наслаждават на заслужена почивка. Докато плажуват и се радват на спокойните си мигове заедно, двойката явно забелязва насъбралите се фотографи и решават да спретнат завидно шоу. Бившата спайска не успя да укроти бикините си и уж случайно показва задника си докато е във водата, под претекст, че долнището на банския й се смъква. За да не остане по-назад, Стивън също разголва задните си части. Закачливото им настроение не свършва дотук.


Мулатката предизвиква съпруга си да се овъргалят до уши в пясъка и след като излизат от водата, и двамата се пльосват на плажа и набързо се покриват със златистите песъчинки. Стивън го сърбят ръцете и цял ден не спира да обарва половинката си пред камерите. За да му покаже кой е шефът, пищната певица отново подкани мъжа си във водата. Мел Би с удоволствие се качва на главата на възлюбения си и известно време го бе яхнала като кон.

Реклама


"Предполагам, че тези двамата много се обичат, но са изключително шашави. Държат се сякаш са се запознали вчера в бара", коментира един от плажуващите.
Всъщност звездата от популярната момичешка банда "Спайс гърлс" е женена за Белафонте от 2007 г. Няколко пъти имената на двамата са спрягани в развод и изневери, но по всичко личи, че няма нищо такова.


"Мел Би излъчва щастие, погледнете колко е лъчезарна", коментира фенка на звездата под снимките й.


Въпреки факта, че ражда 3 деца и преди няколко месеца отпразнува своя 40-и рожден ден, Мел показва невероятно тяло.
"Редица млади момичета могат само да завиждат на формите й. Прекрасна е, има си от всичко по достатъчно", закачливо подхвърля млад мъж на плажа Търкс и Кайкос.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама