Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5325111 www.bgdnes.bg

1,5 млн. почитатели за дупе №1. Ерика Грей печели битката за най-атрактивен задник

Дупе №1 в света е притежание на засукана блондинка от Бразилия. Ерика Грей е сексбомбата, която убедително печели битката на най-атрактивните задни части в Инстаграм. Моделът и фитнес инструктор от латиноамериканската държава има 1,5 млн. почитатели в социалната мрежа, което я прави абсолютен рекордьор в категорията „прелестно момиче“.

Надарената от Бога Ерика блести и с пищен естествен бюст, който също радва окото на мъжката половина от човечеството. Освен снимки Грей, в чиито вени тече и немска кръв, често пъти качва и видеоклипчета от зверските си тренировки за перфектна форма, без които подобна фигура е немислима. В много от тях тя проповядва правилния начин на хранене и здравословен живот. За мнозина от феновете й тя е много повече от красиво лице и тяло, което опитва да пробие в света на славата само и единствено с визия.

Стъпилата здраво на земята Ерика не се заблуждава, че мечтите свършват с намиране на богат спонсор. Въпреки многобройните си оферти за срещи с богати чичковци бразилското Барби никога не е хваната от папараците в афера със знаменитост или богаташ. От 2 г. насам тя живее в Лас Вегас, където се подвизава като елитен модел и рекламно лице на десетки препарати за слабеене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама