Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5332843 www.bgdnes.bg

"50 нюанса сиво" най-скапан филм

Най-коментираният филм за 2015 г. "50 нюанса сиво" обра антинаградите "Златна малинка".
Високобюджетната еротична лента по едноименния бестселър на английската писателка Е. Л. Джеймс е определена за най-некадърния, разочароващ и зле направен филм за миналата година. Освен в категорията "Най-лош филм", където си поделя приза с "Фантастичната четворка", продукцията с приходи от 570 млн. долара надделя още в "Най-лош актьор" (Джейми Дорнан), "Най-лоша актриса" (Дакота Джонсън), "Най-лошо екранно дуо" и "Най-лош сценарий". Или казано накратко - всички най-скапани категории.


Екранизацията на комикса на "Марвел" за новите подвизи на четиримата супергерои е другият провал на 2015 г. Едно от най-касовите заглавия в миналогодишния репертоар на 20th Century Fox с бюджет от 120 млн. долара е "награден" със статуетки "Най-лош римейкУ и Най-лош режисьорУ за Джош Транк.


Голямата изненада на тазгодишните "Златна малинка" е номинираният за "Оскар" Еди Редмейн. Британският актьор, който миналата година обра овациите на публика и критика с "Теорията на всичко" за превъплъщението му в култовия физик Стивън Хокинг, е определен за най-лош актьор в поддържаща роля в "Момичето от Дания".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама