Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5394134 www.bgdnes.bg

Линдзи Пелас споделя 11 проблема на жената с големи гърди (Снимки и видео)

Линдзи Пелас намери време да обясни на мъжката аудитория защо жените наистина изпитват жестоки затруднения, когато разполагат с огромни, красиви и изразителни очи. Колкото и големи трудности да има, Линдзи печели вниманието на 3.4 милиона последователи в Instagram и всички харесват нейния характер - не гърдите!

Първият голям проблем на едрогърдото зайче на Playboy е, че именно очите са готови да изскочат при всяко навеждане и за Линдзи е проблем, след като постоянно трябва да се пази от злите очи. Следващата лична драма е, че изглежда вулгарно в абсолютно всяка дреха, която облече.

Реклама

Покупката на бельо също е предизвикателство, защото се оказва, че производителите на сутиени никога не са вярвали в чудесата на природата и произвеждат предимно за азиатския пазар, където най-поръчваните размери са между асансьорни копчета и 3 по 5 стотинки под покривката на масата.

Нейните тренировки, погледнати през мъжката призма, със сигурност изглеждат изключително впечатляващи, но Линдзи не е на същото мнение и сме сигурни, че с тези лоши момичета е способна да разклати дори сеизмографа. Един сериозен недостатък е, че нейните красавици се потят през целия ден и поддръжката им е доста изморителна.

Фантастичната нимфа редовно ги парфюмира, за да избегне неприятните аромати. Добрата новина е, че тази изкусителка все още не е мислила за редуцирането на бюста.

Ето и видеото:

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама