Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5437957 www.bgdnes.bg

Снимки на бременната Меган Фокс

След като в събота Брайън Остин Грийн потвърди, че той е бащата на детето, което Меган Фокс очаква, заявявайки: "Е, какво да ви кажа... не беше планирано. Но никое от децата ни не е било.

Актьорите бяха забелязани на идилична семейна разходка със синовете си. Меган и Брайън все още официално са в процес на развод, но изглежда всички проблеми, които са имали, са вече зад гърба им или поне така си мислим, съдейки по скорошните събития. Вчера Меган, облечена в макси черна рокля нежно очертаваща коремчето ѝ, актьорът, екипиран с тъмни очила, и двамата им синове изглеждаха като перфектното семейство.

Реклама

Истината е, че още миналата година, когато стана ясно, че актрисата е подала молба за развод, мнозина решиха, че звездите няма наистина да се разведат, защото те не само продължаваха да прекарват голяма част от свободното си време заедно, но и живееха под един покрив. Е, любовта триумфира над проблемите и двамата наистина останаха заедно, а малкото човече, което е на път, несъмнено допълнително ще скрепи отношенията им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама