Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6805724 www.bgdnes.bg

Директор разцелува прасе

Акцията "Уста в зурла" е в изпълнение на обещание

Ученици прочитат 13 хиляди книги, за да гледат сеира с шефа

Мляскане с прасе пред ученици демонстрира американски директор след загубен бас.

Дълго чаканата целувка е стимулът на децата да четат повече. Миналата година Винсънт Майърс измисля доста странен, но сполучлив начин да мотивира хлапетата, като им обещава да целуне прасе, ако всички ученици прочетат общо 10 хиляди книги за 12 месеца. Възпитаниците на училището в Ню Джърси толкова се вдъхновяват от идеята да видят как строгият директор ще изпълни обещанието си, че преизпълняват плана и прочитат цели 13 хиляди книги.

Когато става ясно, че хлапетата са изпълнили своята част от сделката, Майърс събира всички във физкултурния салон за тържествено свинско целуване. Превъзбудените хлапета заемат местата си, а Винсънт вади плюшено прасенце и демонстративно го целува, при което следва вълна от възмущение и дюдюкания от страна на децата. „Това беше само загрявка“, ухилва се директорът и след подаден сигнал негов помощник вкарва количка с истинско прасенце в залата.

Реклама

За неистова радост на подрастващите директорът не само лепва мазна целувка по зурлата на тримесечната Роузбунд, но и приканва заместничката си да направи същото.

„Не е толкова трудно да целунеш прасе. Все едно целуваш куче“, коментира Майърс след изпълнението си. Той посочва, че е отворен към всякакви креативни и интересни начини да се събуди интересът на децата към четенето и ученето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама