Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10147591 www.bgdnes.bg

Вратарката Барбора е гей

Новата вратарка на женския отбор на "Пари Сен Жермен" Барбора Вотикова, вместо да зарадва ухажорите във френската столица, си доведе интимна приятелка. За ужас на феновете, които гледат женски футбол с трепет дали няма да срещнат някоя състезателка в заведенията и да й предложат романтична вечер, Бара се оказа лесбийка. 

Родена в Пилзен, Вотикова само до миналата седмица пазеше мрежата на "Славия" (Прага), а в това си амплоа стана известна на Стария континент, тъй като записа мачове и в турнирите на УЕФА. Когато стана ясно, че отива край Айфеловата кула, куп нейни секси снимки обиколиха местните издания. Но след нея сред интернет потребителите станаха популярни и изявите й в социалните медии, където се оказа, че тя има редица снимки със знамето с дъгата, символ на ЛГБТ общността, и дори как се целува страстно с жена.

Въпросната лесбодама се оказа Барбора Млейникова. Тя е професионален играч на покер и също активистка за еднополовата любов. Докато Млейникова все пак не е толкова дейна, то вратарката поддържа своя видеорубрика, в която дори си позволява да се шегува със сексуалността си. Вотикова признава, че страстта й освен футбола е киното, като вече има две епизодични роли в чешки продукции. "Обичам да развеселявам хората, а чрез киното това е бърз и достъпен начин - казва вратарката. - Като свърша с футбола, ще се отдам именно на това изкуства, а един ден може дори да стана режисьор."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама