Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10572782 www.bgdnes.bg

Бушар забрави за Гришо

Канадската тенисистка обсебена от куотърбека Мейсън Рудолф

Секссимволът в женския тенис Южени Бушар прежали българския си колега Григор Димитров. От около година и нещо канадката е във връзка със състезателя по американски футбол Мейсън Рудолф. Сега тя за първи път се обясни публично в любов на приятеля си. "Обсебена от теб", написа ослепителната блондинка в инстаграм профила си и показа снимка на двойката. Той й отговори: "Обичам те".

Преди време Бушар на няколко пъти бе опасно близка с нашия Гришо. Двамата играха демонстративно заедно. След това тя бе забелязвана на трибуните на негови мачове. Красавицата от Канада не успяваше да прикрие чувствата си към Димитров, но това явно вече е в историята. Не е ясно до къде е стигнал любовния романс между двамата.

Реклама

Сега 27-годишната тенисистка и 1 година по-младият от нея здравеняк изглеждат като перфектната двойка. Южени дори присъства на стадиона в понеделник вечер, за да подкрепи своя любим. Бившата финалистка на Уимбълдън и куотърбекът на "Питсбърг Стийлърс" се показаха за първи път заедно на миналия Свети Валентин. Тогава те прекараха романтична вакавция в мексиканския курорт Кабо Сан Лукас. Романтичният Мейсън пък бе отрупал цялата им хотелска стая с рози.

"Не искам човекът до мен да ми е фен, но е много трудно да намеря такъв", сподели преди време канадката. Идеалният мъж за красавицата трябва да "има басейн в задния си двор", "планира с удоволствие срещи с изненади" и "не обича да гледа телевизия".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама