Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10771518 www.bgdnes.bg

Роберто Карлош сваля нашата Драгана

Поредната футболна звезда падна в плен на родната сексбомба Драгана Спасовска. Този път запленен от българката се оказа легендата Роберто Карлош.

Бразилецът лудна по нашенката на частно парти в Дубай, където тя живее. Двамата купонясваха заедно с още няколко бивши звезди на "Реал" (Мадрид) в едно от най-известните заведения в емирството. Карлош цяла вечер не се отделил от Драгана и открито я свалял, научи "България Днес".

Реклама

Направило впечатление, че нисичкият бивш защитник с топовен шут не близнал алкохол цяла вечер. За сметка на това не спрял да пуши и да употребява енергийни напитки, издават го присъствали.

Карлош явно се възползвал от отсъствието на съпругата си Мариана Лукон, за да задява Спасовска. Легендарният бранител е женен от 2009-а. 48-годишният бивш футболист е известен с любовта си към красивите мацки. Неслучайно има общо 11 деца от седем жени. Осем от наследниците му са от Мариана. Една от дъщерите му – Джована, вече го направи дядо през 2017 година, когато го дари с първи внук.

Освен Карлош с родната сексбомба купонясвали още две легенди на "Реал" Икер Касияс и Алваро Арбелоа. Тримата оглавиха делегацията на "кралския клуб" за посещението на Експо 2020 в Дубай. Към тях по време на различните прояви се включваха и други бивши играчи на "белия балет" като Фернандо Йеро и Мичел Салгадо.

В тяхна чест беше дадена и специална галавечеря, след която бе частното парти, където се забавляваха в компанията на Спасовска. С нея на купона бяха и няколко нейни приятелки.

Карлош е поредната голяма футболна звезда, която падна в плен на сексапила на Драгана. Само преди няколко месеца българката купонясва в компанията на капитана на "Барселона" Жерар Пике. Луд по нея е и друг играч, минал през каталунския гранд - носителят на "Златната топка" за 2005 година Роналдиньо. Имаше дори слухове, че двамата са имали връзка. Причина за това е текстът, който българката написа под общата им снимка. Той гласеше "Моята любов Роналдиньо".

"С него сме просто приятели", категорична бе сексапилната мадама пред "България Днес".

Реклама

Малко по-късно по нея си падна и звездата на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба.

"С Пол бяхме на бар - разказа тогава Драгана. - Там беше и целият отбор на "Манчестър Юнайтед". Те бяха за една седмица в Дубай."

Съотборникът на Пике в "Барса" Усман Дембеле също не остана безразличен към сексапилната българка.

"Питайте го него как се срещнахме. Шегувам се. Бяхме на едно сепаре в клуба и след това всички заедно на афтърпарти", сподели тя.

Сега в списъка влезе и Карлош.

Реклама
Реклама
Реклама