Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11173276 www.bgdnes.bg

Южени Бушар къса с куотърбек

Един от секссимволите в женския тенис Южени Бушар прекрати връзката си със състезателя по американски футбол Мейсън Рудолф. Канадката и американецът се разделят малко повече от година след като любовната им авантюра започна. Според медии отвъд океана двамата са имали цивилизован разговор и възнамеряват да си останат в приятелски отношения. Блондинката и здравенякът до неотдавна се обясняваха в любов. Те често си организираха и романтични ваканции по екзотични места.

Интересното е, че преди това Бушар бе влюбена в българския си колега Григор Димитров. Южени на няколко пъти бе опасно близка с нашия Гришо. Двамата играха демонстративно тенис заедно. След това тя бе забелязвана по трибуните на негови мачове. Красавицата от Канада не успяваше да прикрие чувствата си към Димитров, но така и не се стигна до нещо по-сериозно между тях.

В момента 27-годишната Бушар се теши след раздялата на плажа Маями бийч, Флорида. Тя се показа в изключително изрязан зелен бански, който не скрива много от тялото й. Южени претърпя операция през миналото лято и през последните няколко месеца усилено работи за завръщането си на корта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама