Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12126001 www.bgdnes.bg

Тервел и Кубрат изненадаха момиче (ВИДЕО)

Кубрат и Тервел Пулеви изненадаха момиче с нарушено зрение на рождения му ден. Двамата посетиха дома на девойката по покана на възрастната му майка.

"Решихме да зарадваме тези хора, в тяхното ежедневие, което не ни костваше нищо - призна Тервел. - Без да е нужно, но хората побързаха да ни предупредят, че живеят скромно. Също, че са обикновено семейство. В непринудения разговор разбрахме, че и най-малкия член на семейството, дъщерята на незрящата жена е в националния отбор по художествена гимнастика и има доста спортни успехи до сега."

Реклама

Семейството показа на Кобрата и Тервел малката тераса, на която грацията е тренирала по време на пандемията. Боксьорите занесоха цвете в саксия и кутия шоколадови бонбони.

"Кубрат не знаеше, че имам уговорка с възрастната жена да изненадам незрящата й дъщеря на рождения й ден - сподели Тервел. - Отидох при него и му разказах с няколко изречения, а той каза без да мисли "добре, хайде да отидем!". Далеч не вярваме, че това са единствените хора с подобни затруднения, но се радваме, ако сме били дори за миг повод за техните усмивките."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама