Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12488015 www.bgdnes.bg

Драгана покори Франция

Спасовска изгря на корицата на известно списание

Любимката на куп световни футболни звезди Драгана Спасовска покори и Франция. Родната сексбомба изгря на корицата на едно от най-известните списания в страната - MOEVIR.
Тя е лице на изданието за месец септември. За целта засне гореща фотосесия за парижкото списание.
"Драгана Спасовска, наполовина македонка, наполовина българка - телевизионна звезда, модел и инфлуенсър - я представят във Франция. - Има много клипове с известни певци, корици на български и македонски списания, много интервюта за международни телевизии. Драгана участва в няколко филма в България и Македония."


Спасовска живее в Дубай от години. Там успя да срещне и плени куп футболни звезди. Легендата Роберто Карлуш я сваля на купон в емирството. Няколко месеца преди това българката се забавлява в компанията на защитника на "Барселона" Жерар Пике, който все още беше заедно с Шакира. Луд по нея е и друг играч, минал през каталунския гранд - носителят на "Златната топка" за 2005 година Роналдиньо. Носеха се дори слухове, че двамата са имали връзка. Причина за това е текстът, който българката написа под общата им снимка. Той гласеше "Моята любов Роналдиньо".
"С него сме просто приятели", категорична бе сексапилната мадама пред "България Днес".
Малко по-късно по нея си падна и Пол Погба, който по това време играеше за "Манчестър Юнайтед". Сега Драгана успя да подлуди и Франция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама