Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12587215 www.bgdnes.bg

Бившата на Али се върна при рапър

Палавата Крекманова се гушка в нашумелия Марсо

Бившата половинка на нападателя Али Соу отново е на крилете на любовта. Тя се върна при нашумелия рапър Марсел Величков, популярен като Марсо. Авантюрата между двамата започва още през лятото, след което последва разрив във взаимоотношенията им.

Е, сега вече изглежда всичко е изгладено. Палавата моделка сама признава, че е заедно с хитовия изпълнител от MurdaBoyz. Дори споделя фотос на двамата от центъра на Милано, където любимият й я глези из марковите бутици. В друг кадър пък я обарва публично под рокличката.

Реклама

21-годишната Габи вече е прежалила напълно бившия голмайстор на ЦСКА Али Соу. Гамбиецът и нашенката имаха дълга връзка, тя дори отиде да живее за кратко при него в Русия, когато той подписа с местния "Ростов". Крекманова вече не иска и да чуе за футболисти и се е насочила към хип-хоп гилдията, каквато е и любимата й музика.

"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални", признавала е чаровната варненка, която е сред най-търсените модели за еротични фотосесии. Казва още, че перфектното й тяло не се нуждае от специална хранителна диета. Хапва всичко и тренира във фитнеса през ден, ако не я домързи. Някогашната Мис Ловеч има 0,5 мл хиалурон в устните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама