Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13166763 www.bgdnes.bg

Григор самотен в Милано

Григор Димитров е самотен в Милано. Най-добрият ни тенисист е в красивия италиански град без половинката си Лолита. Гришо изглежда замислен в столицата на модата, като този път на лицето му липсва усмивка. Димитров не уточнява по каква работа е в Милано и оставя в неведение своите фенове.

"Чувствам се добре да се изгубя в правилната посока", загадъчно казва Григор, който в скоро време не се е появявал с приятелката си. Това предизвика нови слухове за разрив в отношенията им, но двамата продължават да запазват мълчание по темата.

Реклама

В същото време Лолита е в Монако, след като през последните седмици бе в английската столица Лондон. Рускинята, която се занимава с психология, говори за отношенията си с хората през годините и поуките, които си е взела. 

"В ученическите си години бях доста отворено момиче, исках да бъда приятел с всички, но дори тогава интересите ми се различаваха от тези на връстниците ми, нямах общ език с много от тях, не ги разбирах - казва Лолита. - Тогава си мислех, че не е съвсем нормално. В университетските години всичко се промени и сценарият започна да се развива по обратния начин. Те се обръщаха към мен, но аз разбирах, че нямам нужда от тълпа приятели. Когато има власт, тя не трябва да се демонстрира и доказва нито пред себе си, нито пред другите. И имах достатъчно тесен кръг от съмишленици, близки хора. Настоящият ми кръг са хора, с които мога да споделям хубави неща. Затова пазя близо до себе си тези, с които съм била близо 10 - 20 години. Това са доверени хора."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама