Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/14008862 www.bgdnes.bg

Гришо готов за Маями

Делгадо се присъединява към Димитров

Травмата на Григор Димитров не е сериозна и той ще може да участва в турнира от сериите "Мастърс" в Маями. Надпреварата започва в неделя.

Макар да няма официална информация за състоянието на най-добрия ни тенисист, един факт дава увереност, че той ще се появи на кортовете в Маями. Вторият му треньор Джейми Делгадо замина за Флорида от Англия, за да се присъедини към Григор и Дани Валверду. Британецът не бе с тях в Индиън Уелс, където Димитров се отказа в първия си мач заради травма в коляното.

Реклама

При положение че контузията на българина не му позволява да играе, от пътуването на Делгадо нямаше да има нужда. След турнира в Маями започва сезона на клей, който се провежда в Европа. Първата надпревара е в Монте Карло. Всичко това води до извода, че травмата на Григор не е сериозна и той ще играе идната седмица. Там той ще е поставен под номер 23 в основната схема.

Съпругата на Новак Джокович - Йелена, също не остана безучастна към забавния клип с него и Григор Димитров. Във видеото двамата тенисисти играят на "четене на устни". Джокович бе със слушалки на ушите, а задачата му бе да повтаря изреченията, които Григор Димитров казва. Сръбският тенисист не се справи никак добре, което предизвика бурен смях и у двамата.

Йелена сподели клипа в инстаграм.

"Умирам!", написа тя и добави шест смеещи се човечета.

Четете още

(ВИДЕО) Григор играе тенис с певицата Пинк

(ВИДЕО) Григор играе тенис с певицата Пинк

Григор Димитров с каскет на шопинг

Григор Димитров с каскет на шопинг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама