Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/14147912 www.bgdnes.bg

Има ли Sportingwin бонуси за раздела Pinnacle? advertorial icon

Sportingwin е един от най-новите онлайн букмейкъри в България, който позволява на своите клиенти, да играят в спортния раздел на Pinnacle и да се възползват от високите коефициенти на тази букмейкърска къща. Ако обаче търсите бонуси в раздел Пинакъл, няма да попаднете на такива, тъй като не се предлагат. На тяхно място са поставени не по-малко интересните оферти на Sportingwin, за които ще отворим дума в тази статия и ще опишем, какви промоции се предлагат.

Какви спортни бонуси предлага Sportingwin?

За щастие на играчите, има добър избор от Sportingwin бонуси, с които те могат да продължат играта си в сайта по-дълго време. Така например, всеки нов клиент получава първоначален бонус при регистрация, който е 50% върху депозита до 200 лева. Тази промоция важи само за първия депозит, който извършите и се дава еднократно за първата ви регистрация в сайта за залози.

На разположение на новите играчи е кешбек при резултат 0:0 във футболните мачове. Правилата на този бонус са елементарни и гласят, че когато заложите за победа на даден отбор, а мача свърши с резултат 0:0, то тогава имате 100% възвръщаемост на залога до 3000 лева. С други думи заложените от вас средства, ще бъдат върнати автоматично в баланса на игралната ви сметка.

В някои случи може да видите и предложения за мачове с по-високи коефициенти, което е още една чудесна промоция. Спортингуин избират двубои, за които важат високи ставки и вие може да направите залог. Всички тези мачове ще откриете, когато се регистрирате в сайта на оператора.

На последно място, но не по важност, поставяме индивидуалните оферти за лоялните клиенти. Ако залагате редовно в сайта на Sportingwin може да получите персонален бонус под формата на безплатен залог (free bet), чиято стойност е различна. Ето защо, по-дълго време залагащите потребители, ще се възползват от специално отношение и допълнителни средства за залагане.

Добри ли са бонусите в Sportingwin?

До този момент разбрахме, че бонуси не са налични в Pinnacle раздела на платформата, но вместо тях има други поощрения за потребителите, които са на високо равнище. Начален бонус, кешбек оферта за нулево равенство, промоция с по-високи коефициенти и безплатни залози за редовните играчи, са само част от офертите в портфолиото на Sportingwin.

Припомняме, че този букмейкър все още е нов, така че от него се очаква да добави още горещи предложения за потребителите в сайта, като това ще допринесе за добрите отзиви за бранда.

На този етап можем да обобщим, че бонусите в Спортингуин, са над средното ниво, но има още какво да се желае. Ще наблюдаваме с интерес, какви нови промоции ще бъдат пуснати, а и не изключваме възможността да се появят оферти, които са насочени към Pinnacle раздела в сайта.

Няколко думи в заключение

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама