Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/15551355 www.bgdnes.bg

Във "Ферари" изнервени от гаджето на Сайнц

Ребека Доналдсън се крие в луксозен хотел

Някои от членовете на екипа на "Ферари" във Формула 1 са доста изнервени от новото гадже на пилота Карлос Сайнц, свидетелстват клюкари от Сингапур. Именно на пистата там Сайнц-младши записа втория си успех в кариерата и първи за сезона на "черните кончета" в неделя.
Но уикендът бил белязан и от нещо едрогърдо, а именно моделът Ребека Доналдсън. Шотландската красавица е официалното гадже на състезателя от няколко седмици, но сега е в антуража му за цялото азиатско турне на Формула 1 за сезона. В Сингапур синеоката шотландка не бе забелязана нито веднъж в падока на отбора, нито дори на официалните събития. Но според запознати Ребека е била в суперлуксозния хотел, където са настанени хората от отбора, без да се показва много-много, и е минавала през заден вход, за да не бъде забелязана.

Грешката й била, че в социална мрежа си пусна снимка, на задния фон на която се вижда част от бранда на "Ферари", и това я е издало пред феновете й.
Карлос и Ребека се влюбиха преди няколко седмици в Монако, след като пилотът се раздели с приятелката си Изабел Ернаес доста неочаквано след почти седемгодишна връзка. За виновна бе набедена Миа Браун, друг супермодел, с която автомобилистът кръшнал. От отворената врата се възползва именно Ребека, която реагира със скоростта на кралска кобра и отмъкна Карлос. Преди това шотландката е имала няколко краткотрайни връзки, но все за по 2-3 месеца, свидетелстват нейни колежки. Сега било различно, като самата хубавица твърди, че най-накрая е открила любовта.

Четете още

Карлос Сайнц глези новата на яхта

Карлос Сайнц глези новата на яхта

Карлос Сайнц се раздели с гаджето

Карлос Сайнц се раздели с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама