Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1780256 www.bgdnes.bg

Пацо за двойника си от "Левски": По-грозен е от мен!

Новото попълнение на "Левски" Рене Михелич е пълно копие на звездата от "Биг брадър" Панайот. Приликата е толкова удивителна, че съотборниците на словенеца вече са го взели за мезе по време на подготовката в Кипър. Запалянковците на "сините" заляха форумите в интернет с шеговити коментари за двойниците. "Илиан Илиев явно е взел най-добрия футболист от Гълъбово", пишат зевзеците.
Самият Пацо коментира пред "България Днес", че действително открива общи черти между себе си и Михелич.
"Наистина има лека прилика, само че той е доста по-грозен от мен. Имаме сходство в очите, лицето и цвета на косата. Досега не ме бяха сравнявали с някой друг футболист. Приятелите ми още не са ме бъзикали, но разбрах, че футболистите на "Левски" са се шегували с новия си съотборник в съблекалнята", каза Панайот, който е с 5 години по-възрастен от своя двойник.
Съвсем скоро, на 11 март, Пацо ще чества 30-годишен юбилей. Брадърът, който е отявлен фен на "Левски", коментира селекцията на "Герена".
"С голямо удоволствие бих се запознал с моя двойник. Отборът взе доста нови играчи, дано само не са на килограм. Нямам идол в сегашния състав на "Левски". Като футболист също не подражавам на никого. Аз съм неповторим и си имам свой патент на игра", каза талантът от "Ботев" (Гълъбово).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама