Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1814193 www.bgdnes.bg

Фараона залюби мацка на Балотели

Звездата на "Милан" Стефан ел Шаарави има нова тръпка. От началото на годината до него е сексапилна блондинка.
Това е 23-годишната Елиана Картела. Тя е бивша финалистка в конкурса „Мис Италия“. По-интересното е, че тя е бивша изгора на партньора в атаката на "росонерите" на Фараона - Марио Балотели.
Романсът между Картела и Супер Марио беше в разгара си през 2010 година. Тогава тъмнокожият стрелец носеше екипа на градския съперник "Интер". Заради забивката с нападателя Елиана развали предстоящата си сватба. Тя бе сгодена за италианския политик Ренцо Боси.
Миналата година блондинката мина и през леглото на брата на Марио - Енок. Той дори беше запознал мацката с родителите си.
„Много силно съм влюбена в Енок - заяви Елиана тогава. - Но въпреки това е още твърде рано да говорим за нещо по-сериозно като сватба например.“
Няколко месеца по-късно обаче двамата се разделиха. Сега Картела е луда по голмайстора на "Милан" този сезон - Стефан ел Шаарави. Двойката беше издебната от папараци в началото на годината.
Елиана е сред най-търсените модели на Апенините. Финалистка е в конкурса "Мис Италия" през 2010 година. Снимала се е за корицата на редица известни списания начело с мъжката библия - "Плейбой".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама