Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1816483 www.bgdnes.bg

Ашли Коул прибра Черил

Защитникът на "Челси" Ашли Коул прави поредния си отчаян опит да си върне бившата си съпруга Черил. Певицата е прекарала нощта в дома на футболиста преди няколко седмици. Двамата твърдят, че са спали в различни стаи, разкри "Сън". 
"Между тях няма неловкост, те се чувстват комфортно, когато са заедно", обясни източник на таблоида, близък до бившето семейство. 

На следващия ден Черил се прибрала тайно в дома си в северната част на Лондон, а защитникът направил всичко възможно да избегне огромното медийно внимание. Коул, който съсипа брака си с безброй изневери, се похвалил, че скоро може да си върне бившата си съпруга.

"Работата е свършена", заяви бранителят на "Челси".
Както е известно, слухове за вероятността двойката да се събере се появиха през май миналата година. Тогава Ашли Коул отново си сложи венчалната халка. Освен това беше споделил с приятели, че семейството им може да се събере. Близки до двамата разказаха, че Черил никак не е охладняла към бившия си съпруг и може да му даде още един шанс да докаже любовта си. Не е ясно само как ще реагира на случващото се официалното гадже на певицата - танцьорът Тре Холулей.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама