Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1816587 www.bgdnes.bg

Сър Алекс: "Реал" не ме притеснява

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" няма никакви притеснения от звездния тим на "Реал" (М) преди днешния реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Първият двубой в испанската столица завърши 1:1.
"Очаквахме, че ще владеят по-дълго време топката, но това се случваше в малко моменти от мача - анализира първата среща шотландският специалист. - Изобщо не ни затрудниха. Просто си подаваха пред нашите защитици по ширината на игрището. Чувствахме се много комфортно. Можехме да им вкараме 5-6 гола. За съжаление Робин ван Перси пропусна два страхотни шанса, Дани Уелбек също не успя да вкара в края на първото полувреме, а и вратарят им направи добри спасявания. Трябваше още тогава да спечелим мача."
Звездата на испанския гранд Кристиано Роналдо ще се завърне на "Олд Трафорд", след като през 2009-а премина в "Реал" (М). Той изпитва сантименти към бившия си тим, но това няма да го спре да вкара.
"Ще бъде грандиозно, ако се разпиша - каза португалецът. - Сигурен съм, че феновете ще ме приемат добре. След всичките години там и създадените приятелства съм убеден, че това е едно от местата, където ще ме аплодират най-много."
Неговият съотборник Месут Юзил е убеден, че "Реал" (М) ще се класира за четвъртфиналите.


"Имахме доста ситуации в първия мач - обясни немският национал. - Уважаваме "Манчестър Юнайтед", но когато играем нашата игра можем да победим всеки. Щом може да спечелим в Барселона не виждам проблем да го направим и в Манчестър."
Мадридчани са в страхотна форма. Те записаха два успеха над "Барселона" в последните няколко седмици. "Манчестър Юнайтед" са убедителни лидери във Висшата лига и имат 15 точки преднина пред втория "Манчестър Сити".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама