Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1819166 www.bgdnes.bg

Анчелоти се чуди за Бекъм

Дейвид Бекъм може да излезе титуляр за "Пари Сен Жермен" в мача срещу "Валенсия" от Шампионската лига тази вечер, съобщава сайтът goal.com.
Двубоят е от 21,45 ч. и ще бъде предаван директно по btv action. За Бекъм това ще бъде първи мач в най-силния клубен турнир от 2010 г. Тогава той носеше екипа на "Милан" и излезе срещу бившия си клуб "Манчестър Юнайтед". Бекъм едва ли иска да си спомня за този двубой, защото той завърши с разгромното 4:0 за "Юнайтед".
Сега ситуацията за Дейвид изглежда различна, защото в първата среща французите спечелиха с 2:1 в Испания.
Треньорът на ПСЖ Карло Анчелоти се нуждае от опитни играчи, които знаят как да съхранят подобна преднина, и това е шансът на Бекс да изиграе 90 минути на "Парк де Пренс".
Голямата звезда на парижани Златан Ибрахимович е аут от мача, защото получи глупав червен картон на "Местая". Това няма как да не притеснява Анчелоти, защото отборът му до голяма степен е зависим именно от играта на шведския нападател.
Ролята на Бекъм ще бъде да задържа топката в средата на терена и да раздава пасове.
Треньорът на "Валенсия" също има проблеми. Той ще включи в състава си френския бранител Джереми Матьо. Извън отбора са Рикардо Коста и Адил Реми.
Домакините са силно амбицирани да се класират напред, защото не са достигали до четвъртфинал в тази надпревара от сезон 1994-1995 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама