Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1852100 www.bgdnes.bg

Тайгър и Линдзи признаха: Обичаме се!

Спортният свят има нова звездна двойка. Тайгър Уудс и Линдзи Вон официално признаха, че са заедно. След доста спекулации в последните седмици новината разкри шампионката в ските.
„Мисля, че това не бе много добре пазена тайна, но да, заедно съм с Тайгър Уудс - написа Линдзи в Туитър. - Нашето приятелство се разви повече в последните месеци и ме прави много щастлива.“
Уудс го потвърди на своя официален сайт.
„Досега това е страхотен сезон - обяви той. - Нещо хубаво се случи и извън голф игрището. Срещнах Линдзи Вон.“
И двамата не разкриват повече и молят за разбиране. Те искат тази част от живота им да остане единствено тяхна, което при известността им трудно ще се получи. Двамата побързаха да публикуват и снимки от своя обща фотосесия, която най-вероятно е заснета в изминалите няколко седмици.
В момента Вон се възстановява от контузия в коляното. На 5 февруари тежко падане по време на световното първенство означаваше край на сезона за нея.
Тя се разведе с Томас Вон след повече от четири години брак. Шампионът по голф Тайгър Уудс се раздели с моделката Елин Нордегрен през 2010 година. Тогава тя научи за серия от афери на бившия си мъж по време на петгодишния им брак, от който имат и две деца. Интересен факт е, че Елин доста прилича на Линдзи на външен вид.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама