Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1858249 www.bgdnes.bg

"Левски" живна с 4:0 над "Славия"

Отборът на "Левски" си възвърна част от загубеното самочувствие след категоричен успех с 4:0 като гост на "Славия" в контрола. "Сините" започнаха вяло и още в началото Миро Антонов и Живко Желев нацелиха гредите. В 37-ата Карвальо откри от дузпа. Любопитно бе, че реферът Николай Йорданов отмери разстоянието с крачки, тъй като бялата точка не се виждаше.
Две минути по-късно младият вратар на "белите" Деян Вълков изпусна топката и Михелич я довкара. До края на полувремето и Милен Василев се разписа. Той отправи невероятен параболичен шут от 20 метра, като топката се удари в напречната греда и влезе в мрежата за 3:0. В 51-вата минута Ромейн Ели бе точен с левачката директно от фаул. В последната минута Гари Родригес излезе сам срещу вратаря, но пропусна да вкара пети гол за "Левски".
Президентът на "Славия" Венци Стефанов смята, че резултатът не отразява показаното на терена. "Дано тази победа вдигне самочувствието на "Левски". Те имаха 5 положения и вкараха 4, а ние имахме 10 и не вкарахме нито едно. Велислав даде почивка на много хора. Някои от играчите разочароваха с представянето си. Този холандец Лукас не става и за "В" група, въпреки че беше много прехвален. Иначе не плачете на чужди гробища, ще дойде последният кръг", закани се чичо Венци. Именно тогава "белите" гостуват на "Герена".


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама