Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1860176 www.bgdnes.bg

Порнозвезда нападна Вон

Връзката между Тайгър Уудс и Линдзи Вон предизвика ревността на една от любовниците на световноизвестния голфър. Порнозвездата Девън Джеймс, с която чернокожият спортист изневеряваше на бившата си съпруга Елин Нордегрен, изрази учудването си от избора на тъмнокожия спортист.
„Когато видях снимката на Тайгър Уудс и Линдзи Вон, много се изненадах - заяви звездата във филмите за възрастни. - Мислех, че аз съм неговото гадже. Предполагам, и поне още 15 момичета са си помислили същото."
Порнозвездата не скри ревността си към скиорката. Тя отправи обиди към външния вид на Линдзи Вон и критикува избора на Тайгър Уудс. Дори предрече, че голфърът скоро ще кръшне и на скиорката.
"Какво да кажа за Линдзи Вон - грозна е! - изригна Девън. - Явно вкусът на Тайгър се е променил. Мислех, че новата му приятелка ще е някоя с по-малка глава от тази на скиорката. Сигурна съм, че тя е по-силна и има повече мускули от него."
Междувременно Линдзи показа съблазнителната си страна. Тя се превърна в копие на сексапилната героиня на Шарън Стоун - Катрин Трамел от "Първичен инстинкт". Облечена в тясна и къса бяла рокля, скиорката не крие дългите си крака и изглежда досущ като холивудската звезда. В специалната фотосесия Вон пресъздава известната сцена с кръстосването на краката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама