Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1860279 www.bgdnes.bg

Хвалят Супер Марио

Светът за пореден път се прехласна пред таланта на италианския нападател Марио Балотели. Звездата на "скуадра адзура" донесе равенството за своя тим в контролата с Бразилия, завършила 2:2. Супер Марио вкара второто попадение за италианците с фамозен параболичен шут от 25 метра. Приятелският мач се игра пред препълнените трибуни на стадиона в Женева. "Селесао" поведе през първата част с голове на Фред и Оскар, а след почивката Де Роси и Балотели доведоха нещата до равенство.
Селекционерът на италианците Чезаре Прандели не спести похвалите си към своя нападател. "Знам колко много Марио иска да бъде един от най-добрите в света. Не трябва да забравя, че за да се случи това, е важна и отборната игра. Точно това направи той тази вечер, игра като истински шампион", бяха думите на Прандели.
"Марио има потенциала да стане един от петимата най-добри играчи в света, но трябва да прояви необходимото постоянство. Тази вечер той напълно оправда доверието ми. Игра много балансирано в атака и в средата на терена и беше най-силният играч в нашия отбор", завърши Прандели.
Звездата на бразилския национален отбор Неймар също призна, че симпатизира на Балотели. "Аз съм му голям фен. Той е страхотен и като футболист, и като човек. Нашият отбор с всеки изминал ден става по-добър. Колективът ни е чудесен, притежаваме качествени футболисти", каза още Неймар, който е желан от "Барселона".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама