Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1877497 www.bgdnes.bg

Съблекалнята на "Фулъм" мрази Бербатов

Съблекалнята на "Фулъм" е на път да избухне, но засега треньорският екип на английския тим удържа грандиозен скандал с главно действащо лице Димитър Бербатов. С всеки изминал ден българският ас на лондончани става все по-мразен от съотборниците си заради връзките му с мениджъра Мартин Йол.

Не е тайна, че холандецът и благоевградчанинът са "дупе и гащи" още от съвместния им престой в отбора на "Тотнъм". Благодарение на близките отношения между двамата Бербатов пренебрегна офертите на "Фиорентина" и "Ювентус", за да акостира на "Крейвън Котидж" в Лондон.

Реклама

Там обаче започна да пари под краката му. Въпреки че от началото на сезона в 22 мача българинът отбеляза 11 гола, сред съотболниците си вече имал отявлени врагове. Един от тях е другия лидер на "Фулъм" Бреде Хангеланд, твърдят най-върлите фенове на отбора, за които случващото се зад стените на съблекалнята не остава тайна.

Двете звезди са в обтегати отношения, като главен виновник враждата да пламне бил мениджърът им Мартин Йол. Холандецът непрекъснато фаворитизирал и поощрявал Бербатов, което дразнело съотборниците му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама