Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1878387 www.bgdnes.bg

Национал влюбен в ученичка

Националът Тодор Неделев е влюбен до уши в ученичка. 20-годишният халф на "Ботев", който бе повикан от Любослав Пенев за квалификациите с Малта и Дания, е гадже с наскоро навършилата 18 години пловдивчанка Стилиана Чанкова. Двамата са заедно вече близо две години, когато Стилиана все още е била невръстна ученичка. Гаджето на Неделев е една от най-големите фенки на "Ботев" и не пропуска мач на "канарчетата". Стилиана е неизменна част от агитката на "Ботев" и вика за любимия си с негова фланелка.   
Мацката е изключително ревнива към Неделев и не го изпуска от поглед. Тодор е цел за редица други момичета в Пловдив, но Стилиана няма никакво намерение да го изгуби. Тя дори предупреди конкуренцията чрез интернет: Стойте далеч от футболистчето ми. 
За разлика от много останали връзки тази на Тодор и Стилиана влияе изключително добре на футболната кариера на халфа. Неделев е един от най-добрите футболисти в "Ботев" и вече привлече вниманието и на останалите грандове. Според специалистите Неделев има бляскаво бъдеще и е въпрос единствено на време да направи силен трансфер в чужбина. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама