Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/19026315 www.bgdnes.bg

Кубрат Пулев се закани: Чар да внимава да не му се доповръща! Ливанецът отвръща: Ще ти изпия кръвта!

Ще ти помогна да се пенсионираш, ще те направя баща на пълен работен ден, заяжда се ливанецът на Кобрата

Кубрат Пулев говори преди двубоя с Махмуд Чар. Двамата ще се бият на 7-и декември за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Първоначално срещата между двамата трябваше да се състои на 30-ти март тази година, но ливанският конкурент на Кобрата се контузи.

Реклама

"За мен е важна победата и да зарадвам българската публика. От доста време държа този мач да се проведе в България. Имахме много други предложения", започна Пулев. Той добави, че подготовката му минава изцяло на родна земя.

"Не мисля, че Чар има с какво да ме изненада. Добър боксьор е, има характер, поне привидно. Той ще дойде подготвен, но аз ще съм много по-подготвен за абсолютно всичко. Говореше и още по-гръмки думи март месец, но се контузи. Този дребен урок природата му даде да бъде малко по-смирен, по-умерен да бъде в приказките си. Превъзбуден е, това ми харесва. Трябва да внимава вътре в ринга да не вземе да прегори. Последните рундове да не му дойде тежко, да не му дойде нанагорно, да му се доповръща, да не го заболят ребрата, да не започне да мисли къде е вратата. Рингът врата няма", подигра се Кобрата на съперника си. Българинът обеща, че е "една усъвършенствана, опитна бойна машина" и че "110-112 килограма ще бъдат стоварени върху Чар", визирайки своето тегло.

"Щастлив съм, че ще се бия с Кубрат Пулев, който е един от най-добрите бокьори в света в тежка категория. Пожелавам му късмет, но шампионът е тук. Идвам, за да взема победата. Не мисля, че и 6 рунда ще издържи с мен. Ще го науча на много тежки уроци. Този бой ще бъде последният за него. След този мач можеш да се пенсионираш. Ще ти помогна да станеш баща на пълен работен ден. Ще ти изпия кръвта", закани се Чар на Кубрат.

Четете още

Кобрата: Не си стойте вкъщи! Ще вдигнем залата във въздуха

Кобрата: Не си стойте вкъщи! Ще вдигнем залата във въздуха

Кобрата се бие с Махмуд Чар през декември в София

Кобрата се бие с Махмуд Чар през декември в София

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама