Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1944375 www.bgdnes.bg

Автобус фрасна гаджето на Кели Брук

Двуетажен автобус прати в болница ръгби звездата Дани Киприани. Возилото блъснало годеника на сексапилната Кели Брук на излизане от кръчма.
25-годишният спортист е бил откаран в болница. След пълни медицински прегледи се оказа, че плейбоят има мозъчно сътресение. Разтревожена в здравното заведение дотичала и половинката му Кели. Тя не се отлепила от леглото му през цялата нощ. На сутринта Дани бил изписан за домашно лечение.
"Той очевидно изпитва голяма болка - сподели мениджърът му Джеймс Уилямсън. - Дани опита да притича през пътя и просто погрешно прецени скоростта на автобуса."
Свидетели на инцидента разказаха пред "Сън", че ударът е бил страшен.
"Предният прозорец на автобуса се разби на парченца. Представете си на какво приличаше човекът. Беше ужасяващо", написа един от очевидците.
Сакатлъкът станал в края на питейния маратон, който си спретнал Киприани в Лийдс. Той и негови съотборници се  наливали в 16 различни кръчми. След инцидента те трескаво звънели на Кели, за да я уведомят за случилото се. Двамата се събраха наскоро, след като се бяха разделили през 2010 година. Очарователната Кели вече се сдоби и с годежен пръстен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама