Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1945342 www.bgdnes.bg

„Берое“ на финал за купата срещу „Левски“

Отборът на „Берое" (Стара Загора) се класира за финала в турнира за купата на България по футбол, където ще срещне „Левски" (София).

В полуфинален мач реванш от турнира беройци победиха като домакин „Славия" с 1:0. Първият двубой между двата отбора завърши 0:0, Голът, който класира зелените на финал, вкара Георги Андонов.

Капитанът на „Берое" се възползва в 87-ата минута от грешка в отбраната на „белите" и вкара гола, който класира старозагорци на финала в турнира.

Преди гола домакините пропуснаха още няколко добри положения за гол пред вратата на „Славия". Силен мач на вратата на гостите направи вратаря и капитан на гостите Георги Петков, който след края на срещата беше много ядосан от отпадането и изрита топката в публиката на „Берое". Агитката пък му отвърна с освирквания и викове: „Урсула, Урсула"

В мача за трофея „Левски" ще е фаворит. Ние сме на финал, минимални са ни шансовете, каза след срещата старши треньорът на „Берое" Петър Хубчев. Треньорът на гостите пък отказа да говори пред камерите на БНТ и търсеше обяснение за отпадането от съдиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама