Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1947964 www.bgdnes.bg

Баскетболният талисман Александра Богданска: Родман е лигав грубиян

В отсъствието на Денис Родман винаги усмихнатата Мис Национален отбор баскетбол Александра Богданска беше голямата атракция в Мача на звездите в зала "Арена Армеец" снощи. Александра награди победителите в мача и обра овациите на феновете. Алекс естествено остана разочарована от отсъствието на Денис Белята, който преди няколко седмици вбеси всички с поведението си в телевизионно шоу.
"Яд ме е, че не дойде за мача, публиката искаше да го види - заяви Александра пред "България Днес". - За него мога да кажа, че се държа изключително лигаво. Той е един антиджентълмен и грубиян. Но явно може да си го позволи."  
Александра печели все повече симпатии и е истинска любимка на баскетболните фенове. "Няма как да не ме запомнят с моя ръст от 183 см", смее се Алекс.
Съвсем скоро 19-годишната Алекс ще завърши училище с пълно отличие и вече има запазено място в УНСС, където ще учи география. "Изкарах 5,42 на изпита, но искам още по-висока оценка и затова ще отида пак - заканва се Мис Баскетбол. - В училище много ми се радват. Наскоро едно момче от 10-и клас дори каза: Много ще ми липсва Мис Баскетбол, като завърши, вече няма да я виждам по коридорите. Някои даже казват, че са започнали да гледат баскетбол заради мен. Направо мед ми капе от сърцето, заради такива моменти се чувствам успяла като талисман."
Александра вече на няколко пъти посреща чуждестранните отбори, които гостуват за баскетболни мачове у нас.
"Всички се шашкат, като ме видят на летището - смее се Алекс. - Чужденците казват: Ооо, Мис България ни чака! А аз трябва да ги поправям: Неее, Мис Национален отбор баскетбол!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама