Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1982294 www.bgdnes.bg

Кристиано, направи ми бебе!

Руският супермодел Ирина Шейк поиска дете от Кристиано Роналдо. Красавицата и зализаният португалец са заедно вече три години, но до този момент не са правили планове за бебе и сватба. Най-накрая рускинята изплю камъчето и признава, че с Кристиано имат сериозни планове.
"И аз съм нормална жена, която иска да има деца - заяви 26-годишната рускиня. -  Вярвам в семейството и в това, че за всичко си има време. Но това време наближава. Няма много да се бавим с детето."
Ирина, изглежда, продължава да вярва безрезервно на Роналдо, който наскоро бе замесен в сексскандал с бразилка. Кристиано се клел пред любимата си, че няма нищо общо с Андреса Ураш, която обяви, че е правила бурен секс със звездата на "Реал".  Въпреки твърденията на бразилката Роналдо и Ирина изглеждат по-щастливи от всякога. Двамата се появиха заедно преди дни на тенис турнира в Мадрид, като постоянно се държаха за ръце и си разменяха нежни целувки.
Според испанските медии Кристиано и Ирина планират сватба в близко бъдеще. Самата Шейк е категорична, че няма да роди дете на Роналдо, преди да са се врекли във вечна вярност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама